O nama

Veleprodaja i maloprodaja odeće
Modna kuća Gattolini bavi se proizvodnjom konfekcijskih odevnih predmeta za žene. Oslanjajući se na porodičnu tradiciju u ovom poslu, osnovana je 2002. godine u želji da se stvori prepoznatljiv brend za punije dame. Tokom godina poslovanja, kolekcije Gattolini stekle su brojne verne potrošače u Srbiji, a zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda i klasičnom dizajnu postali smo prepoznatljivi među poslovnim damama koje nose veće konfenkcijeske brojeve. Trudimo se da našim modnim kolekcijama doprinesemo povećanju samopuzdanja punijih osoba, da svaka žena uživa i sa sigurnošću nosi svoje Gattolini haljine, tunike, bluze, suknje, komplete, sakoe ili pantalone. Naši modeli prate liniju tela i proizvodeni su od najkvalitetnijih tekstilnih materijala.

Veleprodaja i maloprodaja odeće

Brend Gattolini je već punih osamnaest godina sinonim za eleganciju i kvalitet tekstilnih proizvoda namenjen poslovnim ženama koje nose konfenkcijske brojeve od 44-54. Celokupna proizvodnja Gattolini kolekcije nalazi se u Beogradu. Materijali koje koristimo su visokog kvaliteta, od kojih prednjači viskoza, koja je naročito preporučljiva osobama koje su sklone alergijskim reakcijama. Upija vlagu tela bez neprijatnih mirisa, prozračna je i jedan od najzahvalnijih i najtraženijih materijala naročito leti. Modna kuća Gattolini, osim u svom istoimenom maloprodajnom objektu u Paunovoj 24 TC Banjica, lokal br. 47, svoje proizvode plasira i preko drugih maloprodajnih objekata širom Srbije. S tim što moramo da naglasimo da se strogo pridržavamo politike lojalnosti prema svojim poslovnim partnerima, a to znači da samo jedan klijent u nekom mestu može dobiti ekskluzivno pravo da prodaje naše odevne predmete.

Brend Gattolini prvenstveno je namenjen punijim damama kojima je kvalitet i udobnost odevnih predmeta na prvom mestu, ali i onim poslovnim ženama koje cene vrhunski dizajn u kome će svakako biti zapažene bez obzira na konfekcijski broj.